VALLEBULLAR AKA RIMBOBULLAR
Vallebullar AKA Rimbobullar.
Här kommer ett tips på mina ”Vallebullar” som jag brukar göra och som såg dagens första ljus inför just Valentins första kalas september 2014.
Grunden är det klassiska gamla Rimbobulls receptet och det hittar du HÄR!
Det som gör min Vallebulle till just Vallebullen är att du skippar den klassiska vaniljsockret och tillsätter rivet äpple och kanel istället!
Så gott! Snåla inte med kanelen!
Smör, rivna äpplen, kanel och lite socker rörs till en jämn smet.
Klicka upp en stor hög med smör/äppleblandningen och strö på extra kanel.
En enkel glasyr gör du på lite vatten, kakao och florsocker. Om du ska frysa in så skippa ha på den och ta på när det är dags att servera dem.
Vallebullar!
2 Comments
Eva
Aldrig gjort – gott, kanske i stället för nästa bullbak :)
admin
Det är gott! Testa :)