GRILLAD ENTRECOTE & KVISTTOMATER
Hej Fredag!
Här kommer ett grilltips inför den stundande helgen.
En av favoriterna att grilla är entrecote! Så i det vackra sommarvädret som var så var det givet!
Tyvärr så köpte vi en bit som inte var sådär perfekt marmorerad med insprängt fett, men men det blev gott ändå.
Vi valde att kolgrilla dessa och inte gasa dem. TIPS på hur man grillar entrecote och temperaturer och slår en egen bea hittar ni HÄR!
Superenkelt tillbehör! Kvisttomat med en skvätt sesamolja (älskar sesamsmaken både i form av olja och frön) tog sedan några drag med pepparkvarnen och en nypa Himalayasalt. Sedan grillar man dessa på indirekt värme så att de inte spricker direkt utan hinner bli varma och lite mosig. Mums!
Serverade med klyftpotatis, en rejäl skopa bearnaise, grillad kvisttomat och ljumma edamame. Så fruktansvärt gott och vår premiär på vår uteplats!
Hoppas på fint väder nu i helgen för jag är ledig heela lördagen och söndagen! Ska iväg på trevligheter om lördag och sedan blir det nog en riktig trädgårdssöndag med en långpanna som avbrott!
Ha det så gott!