.RECEPT & MAT,  förrätt,  trerätters

KANTARELLBOUCHEE

Här kommer en variant på bouchee, en plattare variant med uppvikta kanter istället för den karaktäristiska runda formen.

Snabbt och enkelt svänger du ihop denna förrätt som är frasig och smälter i munnen.

Kantarellbouchee
1 pkt smördegsplattor

Kantarellstuvning
Kantareller (mina var förvällda från frysen)
smör, mjöl, grädde, salt & peppar.

Dela de tinade smördegsplattorna på mitten. och grädda dem i ca 15 minuter i ugn eftera anvisningar på paketet.
Gör en klassisk kantarellstuvning. Jag gör alltid min på bottenredning (smör &mjöl) I med kantareller och grädde smaka av med salt & peppar.

Vid servering skopa upp den varma stuvningen på smördegsplattorna och servera bums!

KANTARELLBOUCHEE KANTARELLBOUCHEE

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *