GEISHASNITTAR
Här kommer recept på en sjukt god småkaka i snittformat med kola och geishasmak! Så himla god! Lätta att svänga ihop och en snabb gräddtid. Får du gäster som kan vänta på nybakta spröda kakor i en 30 minuter så är denna sorten du ska göra!
Geishasnittar
200 g smör
4 msk ljus sirap (jag använder ekologisk)
2 dl socker
4 tsk bakpulver
5 dl vetemjöl
2 chokladkakor Geisha
Blanda samman smör och sirap. Tillsätt sedan de övriga ingredienserna. Dela degen i fyra bitar och rulla ut till längder och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Dela chokladen i mindre bitar och tryck ner i rullorna och vik upp runtomkring (se foton nedan).
Grädda i 200 grader i 12-14 minuter tills de är gyllenbruna.
Skär genast upp i snittar, på snedden. Servera med ett glas mjölk eller en kopp valfri kaffesort. Nomnom!