FISH & CHIPS MED REMOULADECREME
Här kommer ett snabblagat middagstips med hjälp av lite färdig fisk från frysdisken! Mitten av maj och alla är väl uppe i alla dessa avslutningar, baler, skolresor, konserter och alla ”måsten” vare sig man vill eller ej… Brukar såklart vara trevlig med högtider men just maj är efter december den mest hektiska månaden!
Så här kommer då ett gott tips i vardagsstressen.
Fish & chips med remoulade
Färdiga gourmetfiléer
strips
Remouladecreme
1 dl creme fraische
1 msk majonnäs
2 saltgurkor
salt och peppar
dill
Hacka gurkan och dillen, rör samman alla ingredienser till en creme.
Laga fisken enligt anvisningarna på paketet, den gick i ugn på galler. Fritera pommes.
Lägg upp på papper (mitt är köpt på Clas Ohlssons) och njut!
Fisken var god! Och rekommenderas varmt. (Är absolut inte sponsrad).
Hoppas att det smakar! Gillade verkligen hur jag fick till remouladen med massor av saltgurka som jag gilla!
Återkommer med lite förinställda inlägg undermorgondagen då jag är iväg på ett roligt jobb igen! Alltså verkligen verkligen ett roligt jobb! Vilken cliffhanger till i morgonkväll/lördag när jag hinner uppdatera nästa gång ;)