.RECEPT & MAT

SKINK & TOMATFYLLDA VÅFFELBÄGARE

Fick ett våffelbägarjärn i julklapp som vi nvänder rätt så flitigt här hemma. Mrstadels fyller vi den med glass, sylt och grädde men häromdagen ville jag ha lite matigare variant så det fick bi en smarrig röra med skinka och ost i. Så gott! Tips!

Skink & tomtfyllda våffelbägare

creme fraiche
rökt skinka
1 hackat ägg
1 tomat
salt & peppar
ett gäng oliver
en näve god riven ost

Blanda samman alla ingredienser utom ost och oliver, detta spar du till toppingen. Grädda bägare, låt svalna och lägg sedan i röran och toppa med riven ost och oliver. Nomnom.

SKINK & TOMATFYLLDA VÅFFELBÄGARE

SKINK & TOMATFYLLDA VÅFFELBÄGARE

SKINK & TOMATFYLLDA VÅFFELBÄGARE

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *