KALKONBURGARE MED ÄPPEL & GURKDRESSING
Vi testade en ny burgare häromdagen, eller rättare sagt vi har i skrivandet stund testat den ännu en gång! Testar den med lite olika tillbehör och första gången blev det en riktigt god variant med en halloumiburgare på samt en snabb dressing med äpple och saltgurka.
Äppel & saltgurkdressing
2 dl creme fraische
1 äpple
1 saltgurka
½ dl ketchup (jag tog heintz)
flingsalt & grovmalen svartpeppar
Tärna äpple och saltgurka fint. Rör samman med de övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Kalkonhamburgare extra allt! Isbergssalaad, dubbla lager cheddarost, avokado, halloumiburgare, min goda äppel & gurkdressing, rödlök och så lyxbistro som håller ihop allt det goda. Nomnom!
Till burgarna drack vi detta ekologiska chardonnay. Pasqua vigneti e cantine. Trevligt när det dyker upp ekoviner. Passar även till fisk och skaldjur men till burgaren extra allt funkade den också fint!
Nästa gång ska den testas med en god grillad lax med räkor! Typ lite som denna HÄR laxrätten!
Ha nu en fantastisk dag det är fredag och helgen är uppbokad framför kameran! Yey!