VEGETARISK PYTTIPANNA MED FETAOST
Hej måndag!
Efter en härlig morgonpromenad (5 km) med Kepler i öronen så känns det helt OK att kicka igång veckan.
Helgen var full av innebandy, löpning & rensning och organisering av skåp och garderober. Så skönt! Älskar att resa ut och fixa. Lite blå där.
Förra veckans vegetariska rätt här hemma blev en pyttipanna med feta ost, lite som den grekiska. Den här blev så god. Testa!
Vegetarisk pyttipanna med fetaost
1 fpk quorn
10-15 st potatisar
1 gul lök
fetaost
paprikapulver, salt, peppar & oregano
ägg & rödbetor till servering
Skala och hacka lök och stek. Stek champinjoner. Skala och tärna upp den färska potatisen och stek tillsammans med paprikapulver. Lägg över i en annan gryta när de nästan är klara och fortsätt att steka upp potatis på detta viset. Stek quorn och krydda med salt, grovmalen svartpeppar och paprikapulver.
Tag fram en ugnsfast form och bottna med potatis. lägg på quorn, champinjoner och avsluta med fetaost. Ställ i ugnen 200 grader en kort stund servera med stekt ägg.