Hybris, Cirkus restaurang, Elit hotell Carolina Tower
Helgen började med att vi fira vårt barnbarn Valentin som fyllde nio!!! Nio redan!
Mormor (jag) fixade tårtan och köpte med från jobbet Lindbergs stenugnsbageri.
Det blev en supergod 16-bitars ”Snöboll”.
Morgonhimlen ändå! Snart går solen upp så sent att man redan är på jobbet då.
Elit hotell Carolina Tower
Sedan for vi vidare mot huvudstaden och checkade in på Elit hotell Carolina tower. Ett fräscht och modernt hotell som vi spenderade minimal tid på (som vanligt).
Från födelsedagsstass till…
Hybrisdress.
I väntan på en bulle till Djurgården.
Cirkus restaurangen
Vi hade bokat bord på restaurangen som ligger vid cirkus, enklast så tänkte vi. Och visst tänkte vi rätt. Massor av mindre rätter som vi fick kombinera som vi ville.
Potatis med Sandefjordssås, löjrom, arenka, forellrom, dill & gräslök.
Maken valde en Reko kyckling som serverades med kryddsmör.
Makens rätter till höger en Biff serveras med rödbets- & timjansky.
En 48h bakad rödbeta med tryffel- & potatispuré.
3x friterade ostron Havtorn, pumpa, rökt grädde. Gurka, äpple, pepparrot, dill samt en med Ceviche, sötpotatis.
Vi var så nöjda med maten det enda som inte föll i smaken var en av ostronen, den med ceviche och sötpotatis smakade skumt och surt. Men annars helnöjda.
Jag i mitt bästa köp denna sommar en beige kostym av lite modernare snitt.
Lite bubbel och babbel innan insläppet börjar hann vi med också.
Hybris #pernillawahlgrenharhybris
Vilken show! I två timmar bombarderades vi av humor i alla dessa former. Skratt, trams och flams. Fick träningsvärk i triceps för jag applåderade oavbrutet.
After Hybris krogrunda. Svängde in på Strandvägen 1 ett nytt ställe för oss men begav oss till ställen vi trivs på sedan.
Riche.
Och avslutade i Kung Carls bar innan det var dags att haffa en bulle och åka tillbaka till hotellet.
Hotellfrulle.
Ett mycket trevligt dygn i vår kära huvudstad. Kommer snart igen!
2