äta ute,  HUSBIL,  Oxelösund,  RESOR & SEMESTER,  Sverige

Restaurang Sailor Oxelösund

 

När vi stod i gästhamnen på ställplatsen läste vi om restaurangen Sailor som låg här. Fått goda recensioner och lovord.

Vi tog med oss Kebbe och gick dit för att ta oss en kall god en i sommarsolen. Och jisses vilket hjärtligt mottagande vi fick.

Vi tog varsin öl och genast var en i servisen fram och klappade pratade och kramade Kebbe.  Vi fick ett så härligt mottagande att man blev så varm i hjärtat. Men så är det alltid med vår pälskling, vart vi än är så tar han upp hela rummet, lite som att åka med en kändis ( vilket inte alltid är till fördel när man vill vara ifred).
Kebbe fick iallafall vatten utan att vi behövde fråga och det blev en lång pratstund med servitrisen om sitt engangemang i hundar.

Restaurang Sailor Oxelösund

Njuter av en god öl och utsikten.

Restaurang Sailor Oxelösund

Det är som att sitta i havet, verkligen havsnära med en fantastisk utsikt.

Vi bokade bord och återkom till middagen. Det märktes att semestrarna höll på att ta slut inte så många gäster så här en måndag i andra veckan i augusti eller kunde det bero på att det var OS och en viss Duplantis skulle hoppa? 

Vi valde en plats i solen.

Det sista på menyn är bara så bäst! Kan tänka mig att det är många som smyger in här och bara slår sig ner och njuter av utsikten.

Vi kikade också på OS! Restaurang Sailor Oxelösund

Jag tog den panerade gösen med räkröran. Så himla gott! Men för lite räkröra för mig som älskar tillbehör. De picklade grönsakerna till var supergott och fräscht. Mätta blev vi i alla fall. Tack och bock

Restaurang Sailor Oxelösund

Maken tog en fläskfilé.
Nomnom! Rekommenderar det varmaste denna restaurang med vacker vy, god mat och hundvänlig personal.

Restaurang Sailor Oxelösund

Till dessert delade vi på en varm äppelpaj efter rekommendationerna från vår servitris. Gott!

Kebbe sov så gott trots att det var på grus som han ogillar att sitta och ligga på i vanliga fall. Men här sussade han sött.
 

Tack Sailor! Det var verkligen en av de vackraste, vänligaste och godaste platserna i Sverige att äta på!
Vi ger 🍔🍔🍔🍔/5 Malmburgare och detta pga den otroligt trevliga platsen, utsikten, proffsiga snabba personalen och god mat.
Kebbe ger 🐾🐾🐾🐾/5 tassar för all uppmärksamhet, vatten och trevliga tvåbentingar. Betyget hade blivit 5 om han slapp ligga på gruset hälsar han.

Och Sverige semestern fortsätter….

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *