MELLOMACKA DELTÄVLING 1 – Rostbiff på grönbete
Äntligen är den igång, MELODIFESTIVALEN och det innebär att lördagskvällarna innehåller bröd och (som en vän sa om min upplagda bild på FB) ett julbord!
Årets första fick bli en variant på rostbiff och mycket grönt och en snabb hemmagjord dressing.
Mums så gott!
Rostbiff på grönbete – deltävling 1
1 st bröd
smör
blandsallad (familjemix är så god)
skivor av rostbiff
1 avokado
körsbärstomater
picklad rödlök
Dressing
crème fraiche
majonnäs
tomatketchup
salt & grovmalen svartpeppar
Smöra brödet, lägg en bädd av mixsalladen, avokadon i skivor, drapera ett par skivor rostbiff och fortsätt att montera på halverade körsbärstomater, dressing, picklad rödlök samt avsluta med några vackra blad och en nypa grovmalen svartpeppar, Tryck ihop mackan och fäst med ett par flaggor eller tandpetare/grillpinnar.
Dressing på sidan såklart att hälla över när man ätet in sig en bit!
Jag körde ett grovt bakeoff bröd som grund som smörades….
Sugen på mer inspo? Kika HÄR!