MINIPIZZA MED LÖJROM, HÖSTKANTARELLER & KÖTTFÄRS
Ger er inlägg om tre här kommande dagar från vår påskmeny! Kanske något att inspireras och laga till helgen?
Vi börjar med minipizzor som är så enkla att göra! Jag använde mig av mini tortillas. Dessa löjromspizzor har ni redan sett på sociala medier men jag kompletterar med kantarell & köttfärstopping! Nomnom!
Minipizzor
Mini tortillabröd
god ost
Topping
>>Löjrom (röd rom funkar också), creme fraische, röd lök & gräslök
> Köttfärs, kryddning efter eget tycke & smak, tomatsalsa
>> Smörstekta höstkantareller & gräslök
Börja med att lägga tortillas på en plåt med bakplåtspapper och fördela riven ost på.
Grädda i ugnen i ca 7 min i 200 g tills osten blivit lite gyllene och tortillan är spröd.
Låt svalna och fördela sedan de olika toppningarna på. Lagom med fyllning blir godast men ska tilläggas jag fyllde på med rom & creme fraische så att det blev dubbelt så mycket när de serverades
Perfekt mingel och buffé mat som kan förberedas med att grädda bröden och sedan när gästerna kommer monterar man den goda toppingen! Dessa kommer vi garanterat ha som tilltugg under varma grillkvällar i sommar!