TORSK MED BROCCOLIPURÉ & ROMSÅS
Denna rätt svängde jag ihop efter ett en vanlig tisdag efter ett löppass, snabbt enkelt!
Tisdagstorsk
Du behöver
torsk
Broccolipuré
broccoli
smör
salt & peppar
Koka upp broccolin lätt, låt rinna av, tillsätt en klick smör och mixa slät till puré. smaka av med salt & peppar.
Romsås
½ burk stor creme fraiche
4 tsk röd stenbitsrom
salt & peppar
Rör ihop allt! Ställ i kylen i väntan på servering.
Tillbehör
grovrivna morötter
nyskalade räkor
gräslök
citron
Lägg upp fiskfilén i ugnsform, salta och peppar tillsätt en klick smör och låt gå tills klar. Under tiden gör du potatismos, broccolipuré och fixar tillbehören.
Montera genom att lägga grovriven morot på halva tallriken, klicka upp potatismos och broccolipuré.
Lägg fisken på morötterna och häll över lite av romsåsen, lägg ett par strån av gräslök ovan på samt placera några räkor och en klick rom på. Fyll en liten konservburk med romsås och placera på tallriken och glöm inte citronskivan som jag gjorde!
Bon appetit! Trevlig tisdagstorsk med goda tillbehör.