CHILIBIFFAR
Här kommer lite inspiration till grillen! Jag gjorde ett gäng med chilbiffar häromdagen som blev uppskattade.
Som vanligt så är allt a´l min höft
Jag använde mig av svensk köttfärs (som vanligt och alltid, helst närproducerad)
Ströbröd som får svälla i vatten. Tillsätt färs, ett ägg en skvätt grädde, en skvätt soya, en skvätt sötsur sås en hackad chili och rejält med salt och vitpeppar.
Blanda ihop till en fin smet och provstek för avsmakning. Tillsätt mer salt/peppar om det behövs.
Forma till mellanstora biffar, lägg på uppläggningsfat med vattenspegel (så fastnar de ej)
Grilla!
Jag serverade med pasta, fetaostsallad, stekta färska champinjoner och en gräddsås.
Perfekt vardagsgrillmat fulladdad med kolhydrater och annat gottför en aktiv familj!
One Comment
AnnaLena
Mmmmm….