.RECEPT & MAT,  HÖGTIDER,  LIVET

Midsommar 2021

Vi fick en underbar härlig midsommar i år igen trots pandemin. Vi åkte som vanligt till Värmdö och hade det bäst tillsammans med delar av familjen. Vi höll oss vid stugan hela helgen och träffade inte på några utomstående. Så skönt! 

Äntligen på väg!

Trad, middagsstopp på Frasses i Norrtälje.

Färjorna från Waxholm till Rindö och över Oxdjupet till Värmdö.

Färg ska det va!

Midsommarmorgon med Kerberoz på promenad.

Festfolket.


Finsonen och festhunden.

Minstingen i släkten fick en rolig fotbollshatt av oss.



Naturligtvis vill Kebbe vara med och skåla!


Typ chill helg…


Och så aktiveter för både två och fyrbenta såklart. Bollen höll dock typ fem minuter.




Vi hade underbart väder med strålande sol!



Jaaaa mamma måste tönta sig ;)


Grabbhörnan.

Goda Aperoldrinkar!

Matchy matchy.

Kerberoz KeBBes första midsommar ♥

Bröderna grus. 

S å himla gott! Grillmaten på midsommar är alltid den bästa.

Kul med filter…

Och andra ting.

Midsommarnatt eller morgon enligt trad nere vid bryggan. 

Midsommardagen.

Alltid en hamburgare med räkost!

Och B´s goda sommartårta.

Och som traditionen bjuder så lagar vi trerätters och bjuder värdfolket på.

Midsommarkransar med matjessill eller rostbiff.

Killarna fick grilla typ hundra souvlakispett, paprika, rödlök, champinjoner, gemsallad och citroner.

Försöker få till en selfie på min snygga klänning i köket mellan matlagningen men jag ser bara galen ut. Haha!

En grekisk sallad och hemmagjord tzatziki och smashade potatis fick också bli kompis på tallriken med souvlakin. 

Dessertkrans med minimaränger, grädde, jordgubbar och en rabarbercurd som aldrig satte sig. 

Dock väldigt gott! Lite glass till denna så blir det en dekonstruerad marängsviss!

Sista måltiden alltid den berömda Pytten med alla rester! 

Tack familjen för denna gång! Hoppas så att det blir många år framöver! ♥

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *