.RECEPT & MAT,  friterat,  matminnen,  skaldjur

Vannamai räkor chili & vitlöksfrästa- matminne Fuerteventura

Detta är världens lättaste förrätt eller del av en tapasafton om ni frågar mig. Denna är matminne från resor och den sista resan vi gjorde gick till Corralejo, Fuerteventura och där förlustade jag mig på dessa godingar som förrätt.
Idag den första i september vilket innebär att Kerberoz blir 11 månader och att jag börjar mitt nya jobb! Låtom oss fira!

Vannamai räkor chili & vitlöksfrästa
Vannamai räkor
chiliflakes (går bra med färsk i skivor)
skivad vitlök
olja att steka i

Hetta upp en panna med ca 1 dl neutral olja i. Lägg i vitlök, chili och vannamairäkorna och låt fräsa en stund. 

Vannamai räkor chili & vitlöksfrästa- matminne Fuerteventura Vannamai räkor chili & vitlöksfrästa- matminne Fuerteventura Vannamai räkor chili & vitlöksfrästa- matminne Fuerteventura

Jag serverade direkt ur pannan (loppisfynd) med en baguette från årdagen så att den kunde suga upp all den feta smakrika olja. Slurp! Nomnom!
Vannamai räkor chili & vitlöksfrästa- matminne Fuerteventura

Vannamai räkor chili & vitlöksfrästa- matminne Fuerteventura

Ljuvliga resminnen. HÄR kan ni läsa om hela resan. Är så glad att jag gjort mina reseskildringar och kan glädjas åt dessa. 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *