TORSK MED PEPPAROTSCREME
Denna torsk blev så gooooood och jag älskar verkligen pepparot! En perfekt hälsosam husmans att servera till middag!
Du behöver finfina byxade torskfiléer från en bra leverantör. Jag har min ena dotters svärmor som brukar komma med detta guld! :)
Gör så här
Smörj en ugnssäker form med smör salta och peppra torskfiléerna och placera i formen. Häll över grädde och låt gå i ugnen i ca 25 minuter i 175°.
Gör en egen potatismos, förväll hastigt broccoli och gör pepparrotscreme.
Pepparotscreme
Crème fraiche
Pepparrot efter tycke och smak.
Stark senap en liten klick.
Salt
Montera på tallrik. En klick potatismos, en fiskfilé med rikligt av pepparrotscreme på, en näve handpillade räkor, toppa med pepparot, på sidan broccoli, ett ägg i klyftor och en citronklyfta.